Dublin Core

Наслов

Песни

Предметна одредница

Поезија

Опис

македонска поезија

Автор

Ацо Шопов

Издавач

Кочо Рацин - Скопје

Датум

1963 година

Други одговорни лица

ЈУ Градска библиотека „Браќа Миладиновци“ - Скопје

Формат

Б5

Јазик

македонски

Колекција:

Книги


Цитирање

Ацо Шопов, “Песни,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 13 август 2022 г., http://digitalna.gbsk.mk/items/show/317.

Излазен формат