• Колекција: Книги
1.jpg
Стихозбирка
Колекција

Тагови

,

vs_01.jpg
Колекција

Тагови


0.jpg
Десет академски сликари инспирирани од десет песни, десет уметнички дела.
Колекција

PrliceV --01 str.jpg
Автобиографија
Сердарот
Уредник :Ацо Шопов
Предговор на Димитар Митрев
Колекција

kn_01.jpg
Поезија
Колекција

Тагови


1.jpg
проза
Колекција

Тагови


kn_02.jpg
Школска библиотека
Колекција

Тагови

,

kn_05.jpg
македонски патриотски песни
Колекција

srede.pdf
Македонска поезија.

Награда за најдобра поетска книга меѓу два фестивала на Струшките вечери на поезијата 2008 година.
Колекција

Zabraneta_kniga_Vele_Smilevski.pdf
Македонска стихозбирка.
Награда за најдобра поетска книга меѓу два фестивала на Струшките вечери на поезијата 2011 година.
Колекција