• Тагови: Поезија
Zabraneta_kniga_Vele_Smilevski.pdf
Македонска стихозбирка.
Награда за најдобра поетска книга меѓу два фестивала на Струшките вечери на поезијата 2011 година.
Колекција

V.Urosevik_Leten_dozd.pdf
Македонска поезија.
Награда за најдобра поетска книга меѓу два фестивала на Струшките вечери на поезијата.
Колекција

bogomil_gjuzel_mironosci.pdf
Награда за најдобра поетска книга меѓу два фестивала на Струшките вечери на поезијата 1971 година.
Колекција

Branko_cvetkoski_Molitven_Vej.pdf
Награда за најдобра поетска книга меѓу два фестивала на Струшките вечери на поезијата 1993 година.
Колекција

milos_lindro_osnovite_na_neboto.pdf
Добитник на наградата „Браќа Миладиновци“ на Струшки вечери на поезијата.
Колекција

Тагови

,

Насловна.jpg
Македонска поезија
Колекција

Јадро.pdf
Современа македонска поезија
Колекција

Темно место.pdf
Македонска современа поезија
Колекција

Тагови


Лебедова песна.pdf
Македонска современа поезија
Колекција

eftim_kletnikov_okoto.pdf
Македонска современа поезија
Колекција

Bratislav_Taskovski_Golemata_ljubovna_pesna.pdf
Македонска современа поезија
Колекција

Анте Поповски 000 стр.jpg
Македонска поезија
Колекција