Пребарување на содржина:
1. Кликнетр на стрелката во горниот десен агол на документот.
2. Со притискање на CTRL + F на вашата тастатура, го активирате пребарувањето

Dublin Core

Наслов

На истокот

Предметна одредница

сонетен венец

Опис

Поема во облик на сонетен венец

Автор

Венко Марковски

Издавач

Слободна Македониа

Други одговорни лица

Градска библиотека „Браќа Миладиновци“- Скопје

Покриеност

1944 година

Колекција:

Книги


Цитирање

Венко Марковски, “На истокот,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 16 јули 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/index.php/items/show/103.

Излазен формат