prodazba na suveniri-gtc.jpg
Во организација на Македонски ракотворби
Колекција

Тагови


Kole Cashule - 000.jpg
Современ македонски расказ
Уредник - Ацо Шопов
Нацрт на корица
- Василие Поповиќ - Цицо
Колекција

propusnica.jpg
Влезници од Скопските ноќни клубови и дискотеки во 90 те години
Колекција

Тагови


osten_01.jpg
Песни
Колекција

Тагови

,

SiljanStrkot_00.jpg
Творби во народната литература
Народни песни
Колекција

SinaPesna1-01.jpg
Современа македонска поезија
Колекција

Марко Цепенков 01 стр.jpg
Македонски сказни и преданија
Колекција

Skopje_1.jpg
При секое доаѓање во Скопје се користат услугите и информациите на „Путник Македонија“ - Скопје.
Филијали има и во Битола и Охрид каде исто така посетителите можат да се обратат.
Колекција

Skopje_25.jpg
Над стариот мост над Вардар фениксот го свива своето гнездо сред сонцето. Симбол на воскреснување и на непрекинато траење ја симболизира силата на животот, која на градот му ветува иднина. Токму таа неисцрпна енергија го прави Скопје да е секогаш…
Колекција