SoVrem-8-1960- 00 str.jpg
Критики, осврти и прилози
Колекција

srede.pdf
Македонска поезија.

Награда за најдобра поетска книга меѓу два фестивала на Струшките вечери на поезијата 2008 година.
Колекција

Tvorbi.pdf
Љубовна лирика
Рефлексивна лирика
Колекција