• Колекција: Книги
Pesni_SJ.pdf
Илинка сончева свршеница
Колекција

KrvavaNiza_ 1.jpg
лирски фрагменти
Колекција

Tvrdoglavi_00.jpg
Македонски роман
Колекција

Mesecar_001.jpg
Современа Македонска проза
Колекција

0 str.jpg
Македонски современ роман
Колекција

00 str.jpg
Наша современа поезија
Колекција

Каинавелија_Славко_Јаневски_стр-01.jpg
Наша современа поезија
Колекција

Темно место.pdf
Македонска современа поезија
Колекција

Тагови


Жедна месечина.pdf
Македонски роман (проза)
Колекција

srede.pdf
Македонска поезија.

Награда за најдобра поетска книга меѓу два фестивала на Струшките вечери на поезијата 2008 година.
Колекција

img20220531_10441563.jpg
Песни
Колекција

Тагови


0.jpg
Десет академски сликари инспирирани од десет песни, десет уметнички дела.
Колекција