• Тагови: Поезија
Branko_cvetkoski_Molitven_Vej.pdf
Награда за најдобра поетска книга меѓу два фестивала на Струшките вечери на поезијата 1993 година.
Колекција

milos_lindro_osnovite_na_neboto.pdf
Добитник на наградата „Браќа Миладиновци“ на Струшки вечери на поезијата.
Колекција

Тагови

,

Насловна.jpg
Македонска поезија
Колекција

Јадро.pdf
Современа македонска поезија
Колекција

Темно место.pdf
Македонска современа поезија
Колекција

Тагови


Лебедова песна.pdf
Македонска современа поезија
Колекција

eftim_kletnikov_okoto.pdf
Македонска современа поезија
Колекција

Bratislav_Taskovski_Golemata_ljubovna_pesna.pdf
Македонска современа поезија
Колекција

Анте Поповски 000 стр.jpg
Македонска поезија
Колекција

NashiRace_00.jpg
Песни
Колекција

Коста Рацин - песни _00.jpg
Македонска поезија
Колекција

KrvavaNiza_ 1.jpg
лирски фрагменти
Колекција