• Тагови: Поезија
0000.jpg
Современа македонска проза и поезија
Колекција

Тагови

,

Коста Рацин - песни _00.jpg
Македонска поезија
Колекција

Beli mugri 0 str.jpg
Kнигата е сопственост на Јосиф Ќаевски - Перо, партизан- командант кој присуствувал на убиството на Рацин.
Колекција

milos_lindro_osnovite_na_neboto.pdf
Добитник на наградата „Браќа Миладиновци“ на Струшки вечери на поезијата.
Колекција

Тагови

,

 го ангелот - насловна.jpg
Наша современа поезија
Колекција

srede.pdf
Македонска поезија.

Награда за најдобра поетска книга меѓу два фестивала на Струшките вечери на поезијата 2008 година.
Колекција

Темно место.pdf
Македонска современа поезија
Колекција

Тагови


Каинавелија_Славко_Јаневски_стр-01.jpg
Наша современа поезија
Колекција

00 str.jpg
Наша современа поезија
Колекција

KrvavaNiza_ 1.jpg
лирски фрагменти
Колекција

Допир.pdf
Современа Македонска поезија
Колекција

Pod nulata 00 str.jpg
Оваа книга е петти носител на наградата „Бели мугри“, за книга од млад автор за 2013 година
Колекција