• Тагови: Поезија
Branko_cvetkoski_Molitven_Vej.pdf
Награда за најдобра поетска книга меѓу два фестивала на Струшките вечери на поезијата 1993 година.
Колекција

Beli mugri 0 str.jpg
Kнигата е сопственост на Јосиф Ќаевски - Перо, партизан- командант кој присуствувал на убиството на Рацин.
Колекција

Насловна.jpg
Македонска поезија
Колекција

Bratislav_Taskovski_Golemata_ljubovna_pesna.pdf
Македонска современа поезија
Колекција

 тишини.jpg
Современа македонска поезија
Колекција

Допир.pdf
Современа Македонска поезија
Колекција

Zabraneta_kniga_Vele_Smilevski.pdf
Македонска стихозбирка.
Награда за најдобра поетска книга меѓу два фестивала на Струшките вечери на поезијата 2011 година.
Колекција

00 str.jpg
Наша современа поезија
Колекција

Јадро.pdf
Современа македонска поезија
Колекција

Каинавелија_Славко_Јаневски_стр-01.jpg
Наша современа поезија
Колекција