• Тагови: Поезија
 го ангелот - насловна.jpg
Наша современа поезија
Колекција

ke te zaV - 0001.jpg
Современа Македонска поезија
Главен и одговорен уредник
Лорета Георгиевска-Јаковлева
Корица
Калин Маловски
Уредник на едицијата
Јован Павловски
Колекција

 да е лесно_Page_02.jpg
Современа Македонска поезија
Колекција

Темно место.pdf
Македонска современа поезија
Колекција

Тагови


srede.pdf
Македонска поезија.

Награда за најдобра поетска книга меѓу два фестивала на Струшките вечери на поезијата 2008 година.
Колекција

NashiRace_00.jpg
Песни
Колекција

0000.jpg
Современа македонска проза и поезија
Колекција

Тагови

,

1.jpg
Стихозбирка
Колекција

Тагови

,

SinaPesna1-01.jpg
Современа македонска поезија
Колекција