• Тагови: македонска литература
Kon srekjata- 00 str-.jpg
Збирка поезија.
Корицата ја изработиле Д.Сотировски и Д.Биков.
Печатница Гоце Делчев - Скопје.
Колекција

 го ангелот - насловна.jpg
Наша современа поезија
Колекција