• Тагови: поема
0.jpg
Поемата не се заснова на конкретни историски настани, туку има одредени елементи што се случиле во шкотската историја.
Колекција

Mostot BK- 01 str.jpg
македонска поезија
Колекција

Na istok.pdf
Поема во облик на сонетен венец
Колекција