Пребарување на содржина:
1. Кликнетр на стрелката во горниот десен агол на документот.
2. Со притискање на CTRL + F на вашата тастатура, го активирате пребарувањето

Dublin Core

Наслов

Вардар

Опис

Поема

Автор

Анте Поповски

Издавач

Кочо Рацин

Други одговорни лица

Градска библиотека „Браќа Миладиновци“- Скопје

Формат

В5

Јазик

македонски

Покриеност

Скопје 1958 година

Колекција:

Анте Поповски


Тагови


Цитирање

Анте Поповски, “Вардар,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 18 јуни 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/items/show/105.

Излазен формат