Dublin Core

Наслов

Одблесоци

Предметна одредница

Поезија

Опис

Македонска поезија

Автор

Анте Поповски

Издавач

Книгоиздавателство „Кочо Рацин“- Скопје

Датум

1955 година

Други одговорни лица

ЈУ Градска библиотека „Браќа Миладиновци“- Скопје

Формат

Б5

Јазик

Македонски

Вид извори

Македонска современа поезија

Колекција:

Книги


Цитирање

Анте Поповски, “Одблесоци,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 29 мај 2023 г., https://digitalna.gbsk.mk/items/show/123.

Излазен формат