Пребарување на содржина:
1. Кликнетр на стрелката во горниот десен агол на документот.
2. Со притискање на CTRL + F на вашата тастатура, го активирате пребарувањето

Dublin Core

Наслов

Непокор

Предметна одредница

Поезија

Опис

Македонска поезија.
Награда за најдобра поетска книга меѓу два фестивала на Струшките вечери на поезијата.

Автор

Анте Поповски

Датум

1964 година

Други одговорни лица

ЈУ Градска библиотека „Браќа миладиновци“ - Скопје

Формат

Б5

Јазик

Македонски

Колекција:

Книги


Цитирање

Анте Поповски, “Непокор,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 22 февруари 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/items/show/173.

Излазен формат