Dublin Core

Наслов

Манифест на АСНОМ

Предметна одредница

Антифашистичко собрание за народното ослободување на Македонија

Датум

1944 година

Колекција:

Книги


Цитирање

“Манифест на АСНОМ,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 31 мај 2023 г., https://digitalna.gbsk.mk/items/show/323.

Излазен формат