Dublin Core

Наслов

Ненасловена

Предметна одредница

Поезија

Опис

Современа македонска поезија

Автор

Анте Поповски

Издавач

Мисла

Датум

1988 година

Јазик

Македонски

Колекција:

Анте Поповски


Цитирање

Анте Поповски, “Ненасловена,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 24 јуни 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/items/show/402.

Излазен формат