Dublin Core

Наслов

Современост 9-10

Предметна одредница

Литературно списание

Опис

Критики, осврти и прилози

Автор

Васил Иљовски

Датум

Ноември - Декември 1959 година

Јазик

Македонски

Колекција:

СОВРЕМЕНОСТ


Тагови

No tags recorded for this item.

Цитирање

Васил Иљовски, “Современост 9-10,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 13 јули 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/items/show/360.

Излазен формат