Пребарување на содржина:
1. Кликнетр на стрелката во горниот десен агол на документот.
2. Со притискање на CTRL + F на вашата тастатура, го активирате пребарувањето

Dublin Core

Наслов

11 Октомври

Предметна одредница

Литературен зборник

Опис

Авторски книги инспирирани од Народноослободителната борба, книги посветени на македонски народни херои, како и други публикации кои се поврзуваат со државниот празник 11 Октомври.

Други одговорни лица

Градска библиотека „Браќа Миладиновци“- Скопје

Формат

В5

Јазик

македонски

Покриеност

октомври 2019 година

Колекција:

Книги


Цитирање

“11 Октомври,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 17 јули 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/index.php/items/show/104.

Излазен формат