Пребарување на содржина:
1. Кликнетр на стрелката во горниот десен агол на документот.
2. Со притискање на CTRL + F на вашата тастатура, го активирате пребарувањето

Dublin Core

Наслов

Каталог на издадените книги од државното книгоиздателство на Македонија во 1945, 1946, 1947 и 1948 година

Предметна одредница

Каталог на издадените книги од државното книгоиздателство на Македонија во 1945, 1946, 1947 и 1948 година

Издавач

Печатница „Гоце Делчев“ - Скопје

Формат

В5

Јазик

македонски

Покриеност

Скопје 1949 година

Колекција:

Книги


Тагови


Цитирање

“Каталог на издадените книги од државното книгоиздателство на Македонија во 1945, 1946, 1947 и 1948 година,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 16 јули 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/index.php/items/show/108.

Излазен формат