Dublin Core

Наслов

Тврдоглави

Предметна одредница

Роман

Опис

Македонски роман

Автор

Славко Јаневски

Издавач

Македонска книга

Датум

1987 година

Права

Согласно со договорот за авторски права со фондацијата „Славко Јаневски“

Формат

A5

Јазик

Македонски јазик

Покриеност

1987 година

Колекција:

Книги


Цитирање

Славко Јаневски, “Тврдоглави,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 21 мај 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/index.php/items/show/23.

Излазен формат