Dublin Core

Наслов

Драмски претстави

Предметна одредница

„Спомени во ноќта“-1994 год
„Чорбаџи Теодос“-1999 год
„Парите се отепувачка“-2000 год
„Магдо љубов моја“-2003 год

Издавач

Универзална сала

Други одговорни лица

ЈУ Градска библиотека „Браќа Миладиновци“ - Скопје

Формат

А4

Јазик

македонски

Покриеност

1994 год.
1999 год.
2000 год
2003 год.

Цитирање

“Драмски претстави,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 17 јули 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/index.php/items/show/244.

Излазен формат