Dublin Core

Наслов

„Јазол 5“ - Филмско сценарио во ракопис

Предметна одредница

Драма, воен

Опис

Македонски филм

Автор

Славко Јаневски

Други одговорни лица

ЈУ Градска библиотека „Браќа Миладиновци“ Скопје

Формат

А4

Цитирање

Славко Јаневски, “„Јазол 5“ - Филмско сценарио во ракопис,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 23 април 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/index.php/items/show/294.

Излазен формат