Dublin Core

Наслов

Нацртај песна

Предметна одредница

Ликовен каталог

Опис

Десет академски сликари инспирирани од десет песни, десет уметнички дела.

Автор

Предговор Јулија Темелкова

Издавач

ЈУ Градска библиотека „Браќа Миладиновци“ - Скопје

Датум

12.06-16.06.2017

Формат

21 цм x 21 цм

Јазик

македонски

Колекција:

Книги


Цитирање

Предговор Јулија Темелкова , “Нацртај песна,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 16 јули 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/index.php/items/show/305.

Излазен формат