Dublin Core

Наслов

Манифест на АСНОМ

Предметна одредница

Антифашистичко собрание за народното ослободување на Македонија

Датум

1944 година

Колекција:

Книги


Цитирање

“Манифест на АСНОМ,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 17 јули 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/index.php/items/show/323.

Излазен формат