Dublin Core

Наслов

Современост 7 - 8

Предметна одредница

списание

Опис

месечно списание за литература, уметност и општествени прашања

Уредници
Симон Дракул
Васил Иљоски
Димитар Митрев

Автор

Ацо Шопов

Датум

1956 година

Формат

Б5

Јазик

македонски

Колекција:

СОВРЕМЕНОСТ


Тагови


Цитирање

Ацо Шопов, “Современост 7 - 8,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 17 јули 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/index.php/items/show/329.

Излазен формат