Dublin Core

Наслов

Современост 1

Предметна одредница

Литературно списание

Опис

месечно списание за литература, уметност и општествени прашања

Автор

Васил Иљоски

Датум

Јануари 1958 година

Јазик

македонски

Колекција:

СОВРЕМЕНОСТ


Цитирање

Васил Иљоски, “Современост 1,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 16 јули 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/index.php/items/show/339.

Излазен формат