Dublin Core

Наслов

Современост 5

Предметна одредница

Литературно списание

Опис

Критики, осврти и прилози

Автор

Ежов Александар

Датум

1958 година

Јазик

Македонски

Колекција:

СОВРЕМЕНОСТ


Цитирање

Ежов Александар, “Современост 5,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 13 јули 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/index.php/items/show/344.

Излазен формат