Dublin Core

Наслов

Современоист Број 7 1960

Предметна одредница

Литературно списание

Опис

Критики, осврти и прилози

Автор

Ѓорги Абаџиев

Датум

Септември 1960 година

Јазик

Македонски

Колекција:

СОВРЕМЕНОСТ


Цитирање

Ѓорги Абаџиев, “Современоист Број 7 1960,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 16 јули 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/index.php/items/show/369.

Излазен формат