Dublin Core

Наслов

Постземјотресно Скопје

Опис

Скопје во период по катастрофалниот земјотрес во 1963 година, разурнати објекти и улици во урнатини

Датум

1963-1980 година

Покриеност

1963 година

Цитирање

“Постземјотресно Скопје,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 25 април 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/index.php/items/show/69.

Излазен формат