Dublin Core

Наслов

Продажба на сувенири во Градски трговски центар

Опис

Во организација на Македонски ракотворби

Датум

1 септември 1987 година

Колекција:

Фотографии


Тагови


Цитирање

“Продажба на сувенири во Градски трговски центар,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 24 јуни 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/index.php/items/show/72.

Излазен формат