Dublin Core

Наслов

Каинавелија

Предметна одредница

Современа поезија

Опис

Наша современа поезија

Автор

Славко Јаневски

Издавач

Македонска книга

Датум

1968 година

Други одговорни лица

Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци"

Јазик

Македонски

Вид извори

Поезија

Покриеност

1968 година

Колекција:

Книги


Цитирање

Славко Јаневски, “Каинавелија,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 13 јули 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/items/show/1.

Излазен формат