Пребарување на содржина:
1. Кликнетр на стрелката во горниот десен агол на документот.
2. Со притискање на CTRL + F на вашата тастатура, го активирате пребарувањето

Dublin Core

Наслов

Македонска лирика

Предметна одредница

Современа македонска литература

Опис

песни

Издавач

Уред за информации при Владата на НР Македонија

Други одговорни лица

Градска библиотека „Браќа Миладиновци“- Скопје

Формат

В5

Јазик

македонски

Покриеност

Скопје 1950 година

Колекција:

Книги


Цитирање

“Македонска лирика,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 16 јуни 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/items/show/102.

Излазен формат