Пребарување на содржина:
1. Кликнетр на стрелката во горниот десен агол на документот.
2. Со притискање на CTRL + F на вашата тастатура, го активирате пребарувањето

Dublin Core

Наслов

Творби

Предметна одредница

песни

Опис

Љубовна лирика
Рефлексивна лирика

Автор

Константин Миладинов

Издавач

Кочо Рацин

Други одговорни лица

Градска библиотека „Браќа Миладиновци“- Скопје

Покриеност

Скопје 1944 година

Колекција:

Книги


Цитирање

Константин Миладинов, “Творби ,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 17 мај 2021 г., https://digitalna.gbsk.mk/items/show/106.

Излазен формат