Dublin Core

Наслов

C. Julii Caesaris quae extant

Предметна одредница

Историја

Опис

Книгата во прилог содржи географски карти,.
Повезот на книгата е од кожа, изворен, добро зачуван.

Датум

MDCCXLV - 1745 година

Други одговорни лица

Градска библиотека „Браќа Миладиновци“ - Скопје

Јазик

Латински

Цитирање

“C. Julii Caesaris quae extant,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 17 јуни 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/items/show/135.

Излазен формат