Dublin Core

Наслов

„Јазол 2“ - Филмско сценарио во ракопис

Предметна одредница

Драма, воен

Опис

Филмско сценарио

Автор

Славко Јаневски

Формат

А4

Јазик

Македонски

Цитирање

Славко Јаневски, “„Јазол 2“ - Филмско сценарио во ракопис,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 13 јули 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/items/show/16.

Излазен формат