Dublin Core

Наслов

Ветрот носи убаво време

Предметна одредница

Поезија

Опис

Македонска поезија

Автор

Ацо Шопов

Издавач

„Кочо Рацин“

Датум

1957 година

Други одговорни лица

ЈУ Градска библиотека „Браќа миладиновци“ - Скопје

Формат

Б5

Јазик

Македонски

Колекција:

Книги


Цитирање

Ацо Шопов, “Ветрот носи убаво време,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 16 јуни 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/items/show/165.

Излазен формат