Пребарување на содржина:
1. Кликнетр на стрелката во горниот десен агол на документот.
2. Со притискање на CTRL + F на вашата тастатура, го активирате пребарувањето

Dublin Core

Наслов

Забранета книга

Предметна одредница

Поезија

Опис

Македонска стихозбирка.
Награда за најдобра поетска книга меѓу два фестивала на Струшките вечери на поезијата 2011 година.

Автор

Веле Смилевски

Издавач

Дијалог

Датум

2011 година

Други одговорни лица

Ју Градска библиотека „Браќа Миладиновци“ - Скопје

Јазик

Македонски

Колекција:

Книги


Цитирање

Веле Смилевски, “Забранета книга,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 25 април 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/items/show/178.

Излазен формат