Dublin Core

Наслов

Oстен Бр.16

Предметна одредница

Весник

Опис

Број 16

Остен е хумористична и сатирично списание од областа на уметноста, слободната мисла и слободното творештво од 1945 година.

Автор

Редакција Остен

Датум

19.IV.1967 година

Други одговорни лица

ЈУ Градска библиотека „Браќа Миладиновци“ - Скопје

Формат

А3

Јазик

Македонски

Колекција:

Остен


Тагови


Цитирање

Редакција Остен, “Oстен Бр.16,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 10 јуни 2023 г., https://digitalna.gbsk.mk/items/show/185.

Излазен формат