Dublin Core

Наслов

Месечар

Предметна одредница

Проза

Опис

Современа Македонска проза

Автор

Славко Јаневски

Издавач

Детска радост

Датум

1993 година

Формат

Б5

Јазик

Македонски

Колекција:

Книги


Цитирање

Славко Јаневски, “Месечар,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 15 јули 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/items/show/20.

Излазен формат