Dublin Core

Наслов

Остен бр.45

Предметна одредница

Остен е хумористична и сатирично списание од областа на уметноста, слободната мисла и слободното творештво од 1945 година.

Автор

Редакција Остен

Издавач

Излегува секоја втора среда

Други одговорни лица

ЈУ Градска библиотека „Браќа Миладиновци“ - Скопје

Формат

А3

Јазик

македонски

Покриеност

29 мај 1968 година

Колекција:

Остен


Цитирање

Редакција Остен, “Остен бр.45,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 16 април 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/items/show/205.

Излазен формат