Dublin Core

Наслов

Остен БР.41

Предметна одредница

Весник

Опис

Број. 41

Остен е хумористична и сатирично списание од областа на уметноста, слободната мисла и слободното творештво од 1945 година.

Автор

Редакција Остен

Датум

03 Април 1968

Други одговорни лица

ЈУ Градска библиотека „Браќа Миладиновци“ - Скопје

Формат

А3

Јазик

Македонски

Покриеност

Излегува секоја втора среда

Колекција:

Остен


Цитирање

Редакција Остен, “Остен БР.41,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 18 јуни 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/items/show/216.

Излазен формат