Dublin Core

Наслов

Остен бр.55

Предметна одредница

Весник

Опис

Остен е хумористична и сатирично списание од областа на уметноста, слободната мисла и слободното творештво од 1945 година.

Издавач

Редакција Остен

Датум

16 октомври 1968 година

Други одговорни лица

ЈУ Градска библиотека „Браќа Миладиновци“ - Скопје

Формат

А3

Јазик

македонски

Покриеност

Излегува секоја втора среда

Колекција:

Остен


Тагови


Цитирање

“Остен бр.55,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 24 јуни 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/items/show/222.

Излазен формат