Dublin Core

Наслов

Остен бр.123

Предметна одредница

Весник за одвиткување
излегува секоја недела

Опис

Еден за сите - сите за никаде

Издавач

Нова Македонија

Формат

А4

Јазик

македонски

Покриеност

14 март 1971 година

Колекција:

Остен


Цитирање

“Остен бр.123,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 14 април 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/items/show/254.

Излазен формат