Dublin Core

Наслов

Настани одржани во Универзална Сала

Предметна одредница

Култура
Манифестации

Опис

Фотографии од културни манифестации

Издавач

Универзална Сала

Датум

1966 година
1968 година
1971 година
1977 година

Други одговорни лица

ЈУ Градска библиотека „Браќа Миладиновци“ - Скопје

Јазик

македонски

Покриеност

1966 година
1968 година
1971 година
1977 година

Цитирање

“Настани одржани во Универзална Сала,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 17 јуни 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/items/show/256.

Излазен формат