Dublin Core

Наслов

Пионерски весник

Предметна одредница

Бр.1

Опис

Орган на сојузот на пионерите во Македонија

Издавач

Пионерска организација на Македонија

Датум

15 септември 1947 година

Други одговорни лица

ЈУ Градска библиотека „Браќа Миладиновци“ - Скопје

Формат

А4

Јазик

македонски

Покриеност

Скопје 1947-1948 година

Колекција:

Весници


Тагови

No tags recorded for this item.

Цитирање

“Пионерски весник,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 18 јуни 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/items/show/293.

Излазен формат