Dublin Core

Наслов

Песме

Предметна одредница

Книга за школска намена

Опис

Школска библиотека

Автор

Коста Рацин

Издавач

Знање - Београд

Датум

1954 година

Формат

А5

Јазик

српски јазик

Колекција:

Книги


Тагови


Цитирање

Коста Рацин, “Песме,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 13 јули 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/items/show/298.

Излазен формат