Dublin Core

Наслов

Прличев

Предметна одредница

Автобиографија

Опис

Автобиографија
Сердарот
Уредник :Ацо Шопов
Предговор на Димитар Митрев

Автор

Григор Прличев

Издавач

„Кочо Рацин“

Датум

1893-1953 година

Други одговорни лица

ЈУ Градска библиотека „Браќа Миладиновци“

Јазик

Македонски јазик

Колекција:

Книги


Цитирање

Григор Прличев, “Прличев,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 16 јуни 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/items/show/302.

Излазен формат