Dublin Core

Наслов

Современост 1 - 2

Предметна одредница

Литературно списание

Опис

Критики, осврти и прилози

Автор

Ацо Шопов, Славко Јаневски и Димитар Митрев

Датум

1956 година

Колекција:

СОВРЕМЕНОСТ


Цитирање

Ацо Шопов, Славко Јаневски и Димитар Митрев, “Современост 1 - 2,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 28 септември 2023 г., https://digitalna.gbsk.mk/items/show/331.

Излазен формат